Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Srdečně s vámi, pane Fábero, souhlasím. Protěžování paní Tomicové, zejména ze strany pana Chlopčíka a paní Drexler (u zbylých členů poroty je to také okaté, ale těm bych snad ještě věřila, že překonáni její nespornou energií a entuziasmem a uneseni nápaditými choreografiemi přehlížejí, že je prostě špatná tanečnice), je pro mě naprosto nepochopitelné. V kombinaci s tím, jak nemilosrdně (a občas nesporně nespravedlivě) stíhá pan Chlopčík pana Dvořáka, který je naopak tanečník velmi slušné úrovně, se nemohu zbavit dojmu, že jde o záměr (možná přímo zadání od ČT) za účelem vyvolání esemeskové "bitvy" mezi příznivci pana Dvořáka a paní Tomicové.

2 0
možnosti
MS

Ona už to podle mne dávno není taneční soutěž, ale jen zábavná show. Stejné to bylo i v ročníku, kde "tančil" komik Pavlásek a dostal se taky hodně vysoko.

2 1
možnosti

O to nejde že se dostal vysoko, tam se dostal díky divákům, ale porota mu nakládala vcelku spravedlivě (i když mohla i víc). Tady nejde o to, že Tomicová postoupila dále ale o to, že hodnocení profíků bylo naprosto neadekvátní.

11 0
možnosti
PT

P32e25t50r 45T97o86m36e46k

4. 12. 2018 9:27

Jak jinak si to vysvětlit než že porota dostala zadání a splnila ho.

2 0
možnosti
DJ

Asi honoráře musí být slušné, když riskují profesionální čest.

7 0
možnosti
JZ

Skoro mě tady to souznění až překvapuje. Ale musím se přidat.

Všechny ročníky tak nějak víceméně sleduju, prostě pokud zrovna nemám nic důležitějšího (závody, soustředění, večírky ..), tak se podívám. Vychází mi to tak zhruba na polovinu dílů.

Můj sobotní dojem byl jasný a nikde dříve jsem tento dojem neměl. "Proč ta porota tak strašně moc a tak okatě tlačí Pavlu Tomicovou? Podle mě (jako laika) nepředvedla vůbec nic."

5 0
možnosti
Foto

Cítila jsem to stejně. I když jsem paní Tomicove fandila za snahu, tímhle ji porota shodila a pevně doufám, že diváci budou mít rozum a do finále ji nepošlou.

8 0
možnosti
Foto

K33a52r38e32l 36C31a30c61h

4. 12. 2018 10:56

Diváci rozum nemají. Ti jednají emocionálně. Neviděla jste, jak v minulé řadě tlačili baviče Pavláska (totální dřevo)? Tak nyní tlačí Pavlu Tomicovou. No ale naštěstí lamač ženských srdcí Jirka Dvořák je také vynikající tanečník. Titul bude ve správných rukou. Tam půjde o symbiózu jak sympatií, tak i ocenění perfektního výkonu. A to nakonec převáží.

3 0
možnosti
ND

Také jsem čekala netrpělivě na vaše hodnocení a velmi souhlasím...

5 0
možnosti
DJ

Děkuji za komentář z posledního večera. Tentokrát jsem na něj čekala docela netrpělivě, protože mě zajímal názor profíka na hodnocení posledního tance. Jsem ráda, že to nepobouřilo jen laiky, ale i člověka tance znalého. Pan Chlopčík celý večer plival jedovatou slinu na každý taneční pár a v závěru dá maximální hodnocení za nic. Navíc ve SD vždycky padala "desítka" za něco mimořádného... Nechápu doteď a pro mne ztratila porota naprosto věrohodnost. Štěstí, že už hodnotí jen jeden večer, protože teď už si tam můžou vcelku vyprávět, co chtějí. Já osobně už jim nevěřím ani vlastní příjmení.

12 0
možnosti
OH

Nebyl bych k celé soutěži tak kritický, je to moc pěkná záležitost a všechny soutěžící velice obdivuji. Ale propříště bych se přimlouval k tomu, aby v porotě nebyl pan Chlopčík, který svojí ješitností a neobjektivitou hodně sráží výkon celé poroty.

5 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 10,72
  • Průměrná čtenost 3441x
Mou celoživotní vášní se stal sportovní (původně nazývaný společenský) tanec. Jsem aktivním tanečníkem, ale tanec, bohužel, není mým živobytím. V roce 2010 jsem se stal finalistou Mistrovství České republiky ve standardních tancích v kategorii Senior II. V současné době jsem lektorem v TŠ Marie Janoušové.

Na stránkách revue.idnes.cz jsem v roce 2008 komentoval soutěžní večery StarDance.
 

Počet přečtení všech článků k 17.12.2023:

428141

 

 

Seznam rubrik