Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám stejný názor, vítěz, to bylo herecké představení, druhé místo, velký počet oveček, který si svoji oblíbenkyni udržel na úkor mnohem lepších soutěžících a třetí místo Tomáše Vernera, to je ostuda všech sportovců, kteří nedokázali podržet své dva zástupce, první vypadla před branami a ten, který měl převzít pomyslnou korunu, neuspěl díky lepší organizaci fanoušků svých soupeřů.

Vždy mě to rozzlobí, když neskončí ve finále ti nejlepší, již nikdy více, řeknu si, ale nakonec zvítězí touha prožít znovu ten zážitek, spojení hudby s tancem a kásnými výkony.R^

0 0
možnosti
JT

J10i23r62i 11T64i10c57h84y

19. 12. 2021 16:26

Tyto souteze maji sve potize. Jiz v zacatku je jasne, ze stari a obtloustli nemaji sanci proti mladym, zejmena na treninky zvyklym sportovcum.Nnejhorsi je hodnoceni ruznych paru tancicich ruzne tance. V profesionalnich soutezich se vzdy hodnoti pary za stejny tanec. Rovnez tak je rozdil mezi provedenim a snahou. Dale je tu laicke hodnoceni divaku. Takze to neni ani tak tanecni soutez, nybrz zabavni televizni show.

0 0
možnosti

Pane Fabero, zjevně jste rozhořčen, že nevyhrál Tomáš Verner. Když ale spočítám vaše známky za semifinále a finále, dáváte panu Vernerovi i panu Cinovi identický součet 46, těsně za nimi pak paní Kopecká se součtem 44. Vaše rozhořčení tedy zrovna moc nekoresponduje s vašim hodnocením.

1 0
možnosti
Foto

P31e93t83r 11F87a89b30e90r43a

19. 12. 2021 15:04

Dobrý den, pane Šmolíku. Nejsem rozhořčen, nemám k tomu žádný důvod. Jen konstatuji, že nejlepší pár nevyhrál a byl třetí. Vaše součty jsou sice matematicky správně, ale vychází z jiného předpokladu. V této taneční show se neporovnávají jednotlivé taneční výkony mezi sebou, ale hodnotí se vždy jen ten daný tanec. Jediné srovnání mohlo proběhnout u finálového tanga, kde Tomáš s Kristýnou strčili oba soupeře s přehledem do kapsy. I kdybyste bral mé hodnocení za poslední dva večery, tak je to zase trochu jinak. Tomášovi se nepovedl jeden tanec, a to ještě freestyle. Třikrát byl u mě Tomáš lepší Jana a jednou byli na roveň. Bráno skating systémem by Tomáš zvítězil na cele čáře.

Když už jsme v říši čísel, pak i porota hodnotila za celý ročník Tomáše lépe o 22 bodů než Jana a tento rozdíl byl navíc jen od tří porotců, bývalých soutěžních tanečníků.

Stává se, že lepší nevyhraje, takový je život, navíc konečné rozhodnutí je na laicky hodnotících divácích, přesněji na jejich sympatiích. Já k hodnocení přistupují pokud možno bez emocí se snahou o maximální objektivitu. Důkazem toho je i známka pro Tomáše za freestyle. Nelze ale popřít, že Tomáš a Kristýna byli nejlepší a tím pádem si nezasloužili být bronzoví.

5 2
možnosti
VF

Zvítězila radost z tance, stříbrná víla pro okrasu a třetí zarputilý dříč.

2 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 12,06
  • Průměrná čtenost 3441x
Mou celoživotní vášní se stal sportovní (původně nazývaný společenský) tanec. Jsem aktivním tanečníkem, ale tanec, bohužel, není mým živobytím. V roce 2010 jsem se stal finalistou Mistrovství České republiky ve standardních tancích v kategorii Senior II. V současné době jsem lektorem v TŠ Marie Janoušové.

Na stránkách revue.idnes.cz jsem v roce 2008 komentoval soutěžní večery StarDance.
 

Počet přečtení všech článků k 17.12.2023:

428141

 

 

Seznam rubrik